THE PINETREE COMPANY
3. HOE HET VERDER GINGInmiddels is S1 bevorderd tot hoofd afdeling productie binnenland (en J1 tot hoofd afdeling productie buitenland) met bijbehorende nevenfuncties en emolumenten. S2 heeft de taak van salesmanager nu op zich genomen voor andere sales aktiviteiten en schrijft:

Nu ik dus een gedeelte van de geproduceerde voorraad heb meegenomen naar de verkoopafdeling in Deventer, zodat ze daar "live" kunnen worden bewondert en er een verkoopgesprek kan plaatsvinden, over het etaleren van de fraai gedecoreerde Pinecones.
De onderhandelingen met de eigenaresse van de vitrine alwaar deze prachtige exemplaren te toon kunnen worden gesteld, zal morgen plaatsvinden.
Het heeft als doel, het beheer van de sleutel van de vitrine de komende maanden tot 2014.

NIEUW: PINETREE THEE

Nog in de loop van 2013 zal de Pinetreethee, een werkelijk ademgevend tweede product, in een hoogst originele adembenemende verpakking, aan het geheel worden toegevoegd ter introductie.
Niets is hier wat het lijkt te zijn,...het is veel meer dan dat!
Het betreft hier een overheerlijke verwarmende Pinetreethee, dennen-gember, speciaal voor luchtwegverzorging in de wintermaanden.
In de loop van 2014 volgt de introductie voor de zomermaanden van de verkoelende Pinetreethee, dennen-munt, zeer geschikt vanaf het vroege voorjaar.
De proefverpakkingen zijn voor een klein prijsje verkrijgbaar en zeer geschikt voor hergebruik.

Na-vul verpakkingen kunnen worden nabesteld bij  The-Pine-Tree-Company, telefoon 0573-459441,..

(ed: ja mooi niet, ik (j1) ben van het buitenland en niet van Nederland, je stuurt maar mooi een email, zie tweede tab links bovenaan)

Over de praktische verpakking is uitvoerig nagedacht zodat ze steeds weer kunnen worden gebruikt om zakjes mee te nemen naar waar je ook maar wilt zijn,... er is alleen wat heet water nodig om de thee te realiseren.
De thee voor alle leeftijden,...kinderen, jongens en meisjes, mannen en vrouwen.
Ideaal voor de reislustige, ondernemers onder ons, scholieren, vakantiegangers, op de camping of tijdens familiebezoek, en de nog velen andere situaties waarin je kan snakken naar zo'n heerlijk verkwikkend kopje "Pinetreethee".
Mis het niet!
                                                   ***

Enfin, zoals het een echte salesmanager betaamt, een hoop blabla dus, want de dennenappels liggen inmiddels nog steeds niet in die vitrine. Dat neemt niet weg dat onze verkopen stijgen, we zijn door de hele voorraad goud gedecoreerde zeedennenappels heen, waarvoor onze salesmanager zelfs in de provincie Groningen is geweest, met succes, dat dan weer wel!

In de tussentijd was de productieafdeling dermate geïnspireerd door de Amerikaanse video in hoofdstuk 2, waar ze de suikerdennen-appels glanzend en wel en zonder harde stukjes hars uit de oven toverden, dat we van alles geprobeerd hebben om zo iets ook voor elkaar te krijgen, zonder oven, maar niets hielp.

Daarop vroegen we onze Siberische vriendinnen maar weer eens om raad en die stuurden ons de volgende foto's met beschrijving van hoe je zo iets aanpakt:


Ze legden uit dat je een houtvuurtje moest maken, je niets moest aantrekken van geluiden uit de verte die riepen "Brandsk, brandsk!"" en een constructie met takken boven het vuurtje moest zien te bouwen.
Zo lang er nog vuur in het potje was, was het niet de bedoeling de dennenappels te laag te hangen, waarschuwden ze.
Suzanka is hier bezig de contructie fors uit te breiden
Ze liet zien hoe je dan je moderne Ikea kapstok, die ze ook in hun hutje in Siberi├ź bleken te hebben, wonderlijk genoeg, zo aan een tak kunt hangen.
Kijk, daar hangen ze al.
In een andere emal biechtte Josyanka of hoe heet dat mens ook weer, op, dat de hele constructie bij hen wel eventjes omgevallen was dus dat het wel zaak was de takken stevig vast te maken aan iets in de buurt, zoals prikkeldraad of zo.
Nadat Suzanka de boel opnieuw opgebouwd had, kon het smelten van het hars beginnen.
Daarna fluisterde Joskyahuppelepup ons per email in dat je natuurlijk kunt wachten tot je een ons weegt want voor het snelle smelten van hars heb je temperaturen nodig van zo'n 500 graden.

Daarop hebben wij het in onze Nederlandse produktievestiging gewoon geprobeerd door de dennenappels met onze bekende barbecuetang, onder de verf inmiddels, boven een eveneens aangestoken houtvuurtje dat daarna niet meer brandde  te houden en konden opeens de ene na de andere dennenappel afleveren waar het meeste hars van gesmolten was. De truc was zoals je waarschijnlijk ook barbecueworstjes goed krijgt: draai de dennenappel regelmatig om...

Make a Free Website with Yola.