4: HET VRIJWILLIGERSWERK
Aangezien we inmiddels zo goed geboerd hebben dat onze schuld met 10 euro is afgenomen en we ook nog eens 13,50 euro in kas hebben voor de aanschaf van nieuwe grondstoffen, hebben we eerst maar eens even een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft, nodig voor al het rondreizen:
Daar zijn we eerst eens even oud papier mee gaan lozen, zodat onze opslagruimte weer wat meer ruimte kreeg, en wat schetst onze verbazing? In de oudpapierloods lag een cadeautje voor ons dat we meteen hebben meegenomen:
De komende week gaan we namelijk ons filiaal in BelgiĆ« bezoeken en daar hadden ze nog geen eierdoosjes voor allerlei droogprocessen der dennenappels. Het afgelopen weekend werden we ook verblijd met donaties zoals verf, glitter, behangpapier (in plaats van douchegordijnen)  en nagellak , gekregen van Sophia, waarmee we allemaal aan de slag zijn gegaan. Gelukkig stonden er geen rare zeepaardjes op het behangpapier. Het betekent wel dat onze bedellijst nu ingekort kan worden, we hebben namelijk geen eierdoosjes meer nodig. De rest blijft welkom:

BEDELLIJST (nieuw)
*verfrestanten
*nagellakrestanten
*glitter en glamour
*kraaltjes


Als je goed kijkt in de achterbak van de auto zie je daar ook dennentakjes in liggen (goed kijken: links in de achterbak:-) De foto werd namelijk genomen nadat wij voor ons project Dennetoppenthee heel wat dennentopjes verzameld hebben en al voorgeproefd hebben onder het genot van een potje Scrabble (Stand S1: 376 - J1: 324)

Zoals al vermeld werkt de Pine Tree Company nauw samen met de stichting Tiramisu, (voor het universele welzijn), want dat is ons goede doel waar het overschot aan financiƫn naar toe zal gaan. Omdat we nog geen overschot hebben besloten we hun goede doel (het aanplanten van dennenboompjes) op een andere manier een impuls te geven en gingen op pad om jong overschot te verzamelen:
Dit zijn schattige babylariksjes. Die geven heel decoratieve appeltjes en bovendien kun je ze als bonsaiboompje gekortwiekt houden in een leuk potje. Eenmaal terug in onze thuisfabriek hebben we deze geplant, deels en nu zijn ze te koop a 50 ct per plantje (voor het goede doel):-)
Uiteraard is dit bij afhalen, verzenden doen we niet met levend goed, daar kunnen ze niet tegen, het zijn nog jonkies! Aanstaand weekend krijgen we een stel stadsmensen op bezoek, die vinden bonsai lariksjes vast leuk....
Trouwens, we hebben wederom een suikerdennenappel klaar (3,00 euro) :

Onze webshop met de nieuwste producten kun je hier vinden.
Tot het volgende hoofdstuk!

Make a Free Website with Yola.